A la
coliflor s’hi troba potassi, fòsfor, sofre, calci i magnesi. Les fulles contenen vitamina A i la inflorescència vitamina C. També posseeix àcid màlic i cítric. La coliflor exerceix sobre l’organisme una acció diürètica, antianèmica, laxant i depurativa de la sang. També és antireumàtica i antiartrítica. menjar coliflor o altres crucíferes regularment té un paper clau en la bona salut de les defenses. Els nostres productes són: Ecològics - Aliments sans produits amb harmonia amb la natura. - Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics. - Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses. De proximitat - Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica. - Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori. - Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2. De temporada - Ajuden a respectar els cicles naturals de producció · Respectant el medi ambient. - Són més nutritius i sabrosos. - Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any.
|