El nom albercoc és una evolució del vocable àrab El-Barquq; precisament els àrabs són els que en van estendre el cultiu pel litoral mediterrani. El seu nom científic, Prunus armeniaca, fa referència a Armènia, que és per on va ser introduïda a Europa des de l’Orient Llunyà pels grecs cap al 400 aC. Les primeres referències del seu cultiu apareixen a la Xina ja l’any 3000 aC.
Els nostres productes són:
Ecològics
- Aliments sans produits amb harmonia amb la natura.
- Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics.
- Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses.
De proximitat
- Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica.
- Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori.
- Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2.
De temporada
- Ajuden a respectar els cicles naturals de producció
· Respectant el medi ambient.
- Són més nutritius i sabrosos.
- Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any.