La cirera pren el seu nom de la colònia grega Kerasus –actual
Giresun–, situada a la zona entre la Mar Negra i la Mar Càspia i que va ser conquerida pels romans al segle I aC. Allí s’hi conreaven cirerers, i els romans, quan van descobrir la forma i sabor tan atractius de les cireres, es van emportar uns quants exemplars cap a Roma. El cultiu va tenir tant d’èxit que el van estendre per tot l’Imperi romà fins on les condicions climàtiques ho permetien.
Els nostres productes són:
Ecològics
- Aliments sans produits amb harmonia amb la natura.
- Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics.
- Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses.
De proximitat
- Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica.
- Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori.
- Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2.
De temporada
- Ajuden a respectar els cicles naturals de producció
· Respectant el medi ambient.
- Són més nutritius i sabrosos.
- Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any.