• Avís legal

  La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc Web L´Estol és propietat exclusiva de L´Estol i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el programari utilitzat en el lloc Web L´Estol és de L´Estol, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

  Queda totalment prohibida qualsevol classe d’utilització del contingut d’aquest lloc Web, incloses la reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense consentiment exprés de L´Estol o dels seus proveïdors.

  L´Estol i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de L´Estol són marques protegides per L´Estol. Les denominacions d’altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

  La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc Web de L´Estol (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d’exposició del lloc Web) que es realitzi sense autorització de L´Estol constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

  L´Estol es reserva tots els drets per a modificar, limitar o cancel·lar l’accés i continguts del web en qualsevol moment, no assumint responsabilitat alguna sobre la seva actualització. Així mateix, L´Estol es reserva la facultat d’efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, podent fer ús de tal facultat sense previ avís.

  Tant l’accés al web de L´estol com l’ús de qualsevol informació continguda en el mateix és d’exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix o ho usa, no responent L´Estol de cap conseqüència, mal o perjudici que pogués derivar-se de l’accés o ús de la informació. L´Estol no garanteix cap responsabilitat que pogués derivar-se dels continguts i serveis comercials o d’altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament (link), directa o indirectament, a través del web de L´estol.

  L´Estol exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d’informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per causa de problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de L´estol o de webs de tercers.

  L¨Estol no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d’obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

  L´Estol garanteix l’absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de L´Estol. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l’exclusiva responsabilitat de L´Estol, creada per a facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta així com per a informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment del disposat en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, l’usuari podrà en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de L´Estol enviant un e-mail a: info@lestol.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ!

Vols rebre les últimes noticies i promocions? Subscriu-te al nostre butlletí!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades