El
plàtan destaca perquè conté molts hidrats de carboni. Els continguts en minerals més destacables d’aquesta fruita són potass,magnesii fosfor. Contribueix a la remineralització de l'organisme i se l'ajuda en la regeneració dels glòbuls vermells de la sang. El nostre sistema digestiu està adaptat a la fruita pròpia del clima on vivim, ja que, al llarg de moltes generacions, han evolucionat paral·lelament els enzims necessaris per digerir-la. Si mengem fruita d’altres regions climàtiques, pot ser que l’organisme no s’hi adapti i que se’ns posi malament. Els nostres productes són: Ecològics - Aliments sans produits amb harmonia amb la natura. - Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics. - Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses. De proximitat - Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica. - Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori. - Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2. De temporada - Ajuden a respectar els cicles naturals de producció · Respectant el medi ambient. - Són més nutritius i sabrosos. - Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any.
|