Després del julivert, la pastanaga és el vegetal que conté més carotè. Aquest oli es converteix en vitamina A en transformar-se quan arriba al fetge.
A la pastanaga també s'hi troben vitamines del grup B, beneficioses sobretot per al sistema nerviós, i vitamina C. A més, aquesta hortalissa té diverses sals minerals: ferro, calci, magnesi, manganès i iode, substàncies necessàries per a l'organisme a qualsevol edat, sobretot a la infantesa.
Una de les prinicipals virtuts de la pastanaga és el seu efecte alcalinitzant.
També tonifica la zona digestiva, és excel·lent per a la vista: la vitamina A és la responsable que es fabriqui rodopsina, un pigment sensible a la llum que contribueix a mantenir en bon estat la conjunctiva i la còrnia i que evita la ceguesa nocturna, les pastanagues ajuden a incrementar el nivell de llet en les mares que alleten.
Els nostres productes són:
Ecològics
- Aliments sans produits amb harmonia amb la natura.
- Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics.
- Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses.
De proximitat
- Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica.
- Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori.
- Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2.
De temporada
- Ajuden a respectar els cicles naturals de producció
· Respectant el medi ambient.
- Són més nutritius i sabrosos.
- Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any.