El suc
de l’api és molt ric en vitamines, especialment B, C i E. També conté sodi,
potassi, clor i altres sals minerals,
Per la seva pobresa en hidrats de carboni és recomanable per als diabètics i per la seva riquesa en vitamines i fòsfor és recomanable també per als reumàtics i artrítics. L’api, menjat la seva riquesa en calci, aquesta hortalissa és beneficiosa per als ossos i les dents, així com per a la formació de la sang i per eliminar àcid úric. Cru, afavoreix la secreció dels sucs salivals i gàstrics, facilitant així la digestió. Els nostres productes són: Ecològics - Aliments sans produits amb harmonia amb la natura. - Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics. - Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses. De proximitat - Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica. - Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori. - Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2. De temporada - Ajuden a respectar els cicles naturals de producció · Respectant el medi ambient. - Són més nutritius i sabrosos. - Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any. |