La col
conté molt nutrients essencials per al nostre organisme. D’entrada, és rica en alanina, que intervé en la producció d’anticossos; arginina, que repara els teixits i construeix el múscul; vitamina C –més que les taronges- cistina, que estimula el funcionament hormonal i àcid fòlic, que les embarassades coneixeran bé perquè és essencial per al desenvolupament del fetus. La col i les seves diferents variants ajuden a combatre diferents tipus de càncers: de còlon, d’esòfag, de mama o de laringe. Sigui com sigui, els seus beneficis per a millorar la salut són inqüestionables. Els nostres productes són: Ecològics - Aliments sans produits amb harmonia amb la natura. - Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics. - Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses. De proximitat - Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica. - Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori. - Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2. De temporada - Ajuden a respectar els cicles naturals de producció · Respectant el medi ambient. - Són més nutritius i sabrosos. - Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any.
|