A més
de la riquesa en vitamina B i C, els porros tenen notables proporcions en
sals minerals de ferro, magnesi, sofre, sílice, sodi, manganès, potassi,
fòsfor i calci. L’àcid fòlic intervé en la producció de glòbuls vermells, en la formació del material genètic i en els anticossos del nostre sistema immunitari. En el cas de les embarassades, resulta especialment apropiat. es considera un antibiòtic natural. També neteja les artèries i retarda el creixement de virus, fongs, bacteris i altres organismes patògens que proliferen quan la dieta no està ben equilibrada. Els nostres productes són: Ecològics - Aliments sans produits amb harmonia amb la natura. - Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics. - Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses. De proximitat - Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica. - Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori. - Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2. De temporada - Ajuden a respectar els cicles naturals de producció · Respectant el medi ambient. - Són més nutritius i sabrosos. - Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any.
|