Els
pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C,
proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i
minerals com el calci, el ferro, el potassi. Les vitamines del grup B són hidrosolubles, és a dir, es dissolen en l’aigua i, per tant, són fàcils d’eliminar per l’orina, per això convé prendre’n diàriament, perquè no tenim capacitat d’emmagatzemar-les. Ajuden a millorar la circulació sanguínia i redueixen el colesterol. Reforcen la flora intestinal. Són rics en antioxidants. Els nostres productes són: Ecològics - Aliments sans produits amb harmonia amb la natura. - Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics. - Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses. De proximitat - Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica. - Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori. - Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2. De temporada - Ajuden a respectar els cicles naturals de producció · Respectant el medi ambient. - Són més nutritius i sabrosos. - Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any. |